Om Camilla personligt

Jeg drømmer om, vi som mennesker sætter vores trivsel og tilfredshed i første række.

Jeg drømmer om, vi som mennesker indgår i værdifulde fællesskaber med tilstrækkelig plads til at være forskellige i udtryk.

Jeg drømmer om, vi som mennesker lever efter, at gøre det vi ved er bedst, og ikke bare taler om det-

Som Camilla Camilla, er jeg vist bare et helt almindeligt menneske, der søger efter højere mening, større frihed til at skabe dette.

WITTROCKs værdier er lethed, frihed og sjov.

I arbejdet for og med mennesker oplever jeg indimellem processerne besværliggjorte, fastlåste og ret frustrerende. Hvor det umiddelbare lette har besværlige vilkår. Vi bliver produkter af de systemer, vi er havnet i. Vi bliver afhængige af at agere på bestemte, for at opnår mest muligt.

Alt for tidligt bliver vi målt og vejet efter normalitetsbegreber, ingen kan udtrykke alligevel. Vi lærer også ganske tidligt at klippe en hæl og hakke en tå, så vi kan passe ind. Det gør vi så, men føler alligevel ikke helt at passe ind på den rigtige måde.

Nå vi knokler hårdt som heste, og måske bliver mere og mere sure/tvære/utilfredse = syge af det. Så fortsætter vi alligevel!

Vi tester næsten alt og alle på effektivitet frem for kvalitet. I jagten på de opstillede måleparametre fortrænges værdien i forskelligheder, og aser og maser vi for at passe ind. Hellere passe ind end at stikke udenfor! Vi kan komme til at “glemme” hvem vi er, hvad vi står for. På den måde ræser vi ud ad Livslandevejen med en indbildt opfattelse af én rigtig løsning, snorlige lykkelige liv, normale og perfekte liv, hvis vi ikke bare en gang i mellem, drejer af ved rastepladsen.

Jeg ved bare, vi kan gøre det bedre. Meget bedre.

Derfor er WITTROCK min legeplads.

Der, hvor jeg kan tilbyde mit partnerskab, min indsats med det jeg bare er, kan og vil. Med den absolutte frihed til også at sige nej.

 

 

Profil:

Jeg skaber forstyrrelser i vanens magt og tænkning.
Jeg tør stå stille i med/& i modvind.
Jeg går de skridt, der kræver faktiske handlinger.
Jeg skaber ligeværdige og frugtbare relationer.

Jeg ønsker at være modig.